Menu
Evenimente

Atelier cu parfum de sărbători, alături de Andreea Marin

O zi perfectă de toamnă – însorită și caldă, dar în care participanții s-au pregătit temeinic pentru sărbătorile de iarnă, plămădind cozonaci cu maia naturală, alături de mine și de gazda noastră, Andreea Marin, la Creative Hub Voice & Visibility.

Atelierul a fost practic, interactiv. În cele trei ore, participanții au învățat cum să facă un aluat de cozonac delicios, frumos crescut, atât de dulce, cât și de post și care, datorită proprietăților maielei naturale și a dospirii îndelungate, este mai sănătos, se păstrează proaspăt mai mult timp.
În timpul atelierului, am trecut prin toate etapele pregătirii aluatului: cât de consistent e bine să fie și ce tip de făină e cel mai potrivit; cum se frământă aluatul; despre fermentarea naturală a aluatului, despre variante de umplutură și împletirea cozonacului, despre coacerea și ornarea cozonacului, asta pentru că am și copt doi cozonaci, așa cum veți vedea în videoul de mai jos.

Vă aștept și pe voi, la următoarele ateliere cu maia.

Nu sunt mesaje

    Scrie un mesaj