Descriere
Sâmbătă, 12 octombrie 2024, în intervalul 16:00 – 19:00, ne vedem la atelierul online de pâine cu maia si făinuri fără gluten.
Platforma: Zoom
Îndrumător: Ana A. Negru, brutar artizan
Vom lucra împreună pas cu pas și veți învăța:
– să faceți pâine fără gluten, folosind făinuri certificate ecologic, fibre vegetale, semințe și alte ingrediente de cea mai bună calitate.
– să faceți pizza și focaccia fără gluten
De asemenea, veți învăța:
– despre maiaua fără gluten: cum se face de la zero, cum se întreține, cum se păstrează;
– despre diferite tipuri de făină fără gluten și despre locurile de unde le procurăm;
– despre tehnica de lucru cu astfel de făinuri;
– despre dospire;
– despre crestarea sau ștanțarea aluatului cu diverse modele;
– despre coacerea, răcirea și păstrarea acestor pâini.
NOTĂ: Nu vom folosi drojdie, gume, lactate, ouă, zahăr, bicarbonat, praf de copt, oțet.
Feedback despre atelierele precedente, găsiți pe contul meu de Instagram, aici și aici.
Cât costă atelierul online:
325 lei
Prețul include:
- borcan cu maia fără gluten,
- ingrediente ecologice,
- racleta,
- coș cu pânză de in pentru dospit aluatul,
- ștanță pentru decorat pâinea înainte de coacere,
- suport de curs în format electronic,
- În plus, vă ofer îndrumare și ajutor și după atelier, în cadrul unui grup special creat pentru participanți.
NOTĂ: Prețul nu include transportul kitului de participare prin curier, taxă ce se achită separat, la curier.
Termenul limită pentru înscriere și confirmarea plății: miercuri, 9 octombrie 2024.
Înscrierea se face adăugând în coș atelierul, iar plata se face prin transfer.
Vă mulțumesc și pe curând!