Menu

Atelier online de pâine cu maia fără gluten

325lei

14 în stoc

SKU: 31-2-1 Categorie:

Descriere

Sâmbătă, 15 februarie 2025, în intervalul 15:00 – 18:00, va avea loc atelierul online de pâine cu maia si făinuri fără gluten.
Platforma: Zoom
Îndrumător: Ana A. Negru, brutar artizan

Vom lucra împreună pas cu pas și veți învăța:

– să faceți pâine fără gluten, folosind făinuri certificate ecologic (mei, hrisca, orez, porumb, sorg, teff, quinoa etc.), fibre vegetale, semințe și alte ingrediente de cea mai bună calitate.
BONUS: Veți știi să faceți și pizza, focaccia, clătite – toate fără gluten
– care sunt procentele recomandate pentru fiecare ingredient în parte, astfel încât, după acest atelier vei putea să-ți creezi propriile tale rețete de pâine fără gluten;
– despre maiaua fără gluten: cum se face de la zero, cum se întreține, cum se păstrează;
– despre diferite tipuri de făină fără gluten și despre locurile de unde le procurăm;
– despre tehnica de lucru cu astfel de făinuri;
– despre dospire și cum o putem gestiona;
– despre crestarea sau ștanțarea aluatului cu diverse modele;
– despre coacerea, răcirea și păstrarea acestor pâini.

NOTĂ: Nu vom folosi drojdie, gume, lactate, ouă, zahăr, bicarbonat, praf de copt, oțet.

Cât costă:
325 lei

Prețul include kitul de participare, ce se trimite în avans:

  • borcan cu maia fără gluten,
  • ingrediente ecologice,
  • racleta,
  • coș cu pânză de in pentru dospit aluatul,
  • șablon pentru decorat pâinea înainte de coacere,
  • suport de curs în format electronic,
  • În plus, vă ofer îndrumare și ajutor și după atelier, în cadrul unui grup special creat pentru participanți.

Termenul limită pentru înscrieri și confirmarea plății: marti, 11 februarie 2025.

Vă mulțumesc și pe curând!