Descriere
Sâmbătă, 29 martie 2025, în intervalul 15:00 – 18:00, va avea loc atelierul online de pâine cu maia si făinuri fără gluten.
Platforma: Zoom
Îndrumător: Ana A. Negru, brutar artizan
Vom lucra împreună pas cu pas și veți învăța:
– să faceți pâine fără gluten, folosind făinuri certificate ecologic (mei, hrisca, orez, porumb, sorg, quinoa etc.), fibre vegetale, semințe și alte ingrediente de cea mai bună calitate.
BONUS: Veți știi să faceți și pizza, focaccia, clătite – toate fără gluten
– care sunt procentele recomandate pentru fiecare ingredient în parte, astfel încât, după acest atelier vei putea să-ți creezi propriile tale rețete de pâine fără gluten;
– despre maiaua fără gluten: cum se face de la zero, cum se întreține, cum se păstrează;
– despre diferite tipuri de făină fără gluten și despre locurile de unde le procurăm;
– despre tehnica de lucru cu astfel de făinuri;
– despre dospire și cum o putem gestiona;
– despre crestarea sau ștanțarea aluatului cu diverse modele;
– despre coacerea, răcirea și păstrarea acestor pâini.
NOTĂ: Nu vom folosi drojdie, gume, lactate, ouă, zahăr, bicarbonat, praf de copt, oțet.
Cât costă:
360 lei
Prețul include kitul de participare, ce se trimite în avans:
- borcan cu maia fără gluten,
- ingrediente ecologice,
- racleta,
- coș cu pânză de in pentru dospit aluatul,
- șablon pentru decorat pâinea înainte de coacere,
- suport de curs în format electronic,
- În plus, vă ofer îndrumare și ajutor și după atelier, în cadrul unui grup special creat pentru participanți.
- NOTĂ: Transportul kitului de participare este inclus în preț.
Termenul limită pentru înscrieri și confirmarea plății: vineri, 21 martie 2025.
NOTĂ: După înscrierea pe site, se trimite automat, pe e-mail, o confirmare a înscrierii, împreună cu datele firmei pentru plată. Să verificați, vă rugăm și în Spam, pentru că se întâmplă ca, uneori, să intre acolo e-mailul. După ce se face plata, se emite automat factura fiscală, ce se trimite participantului tot pe e-mail.
Vă mulțumesc și pe curând!