Descriere
Sâmbătă, 29 martie 2025, în intervalul 10:00 – 13:00, va avea loc atelierul de pâine artizanală cu maia și făinuri ecologice.
Platforma: Zoom
Îndrumător: Ana A. Negru, brutar artizan
Atelierul va fi interactiv, vom lucra împreună pas cu pas și vom folosi făinuri de la producători locali (preponderent făină de grâu tip 650 + făinuri integrale de spelta, grâu și secară).
În cadrul atelierului, veți învăța:
– despre maia: ce este, cum se face de la zero, cum se întreține, cum se păstrează; la ce se poate folosi surplusul;
– despre diferite tipuri de făină și surse de procurare;
– despre cum putem îmbogăți nutritiv pâinea, cu ingrediente naturale, făcându-ne acasă diferite mixuri;
– de ce ustensile / instrumente / accesorii ai nevoie;
– cum se lucrează cu procentele brutarului;
– care sunt etapele pregătirii aluatului;
– cum se frământă aluatul;
– cum se fac împăturirile;
– cum se dă forma aluatului;
– despre dospire;
– despre metoda Anei de crestare și decorare a aluatului de pâine;
– despre coacerea pâinii cu maia;
– despre răcirea și păstrarea pâinii.
Cât costă:
250 lei
Prețul include kitul de participare, ce se trimite în avans:
- borcan cu maia naturală,
- ingrediente ecologice,
- racleta,
- coș cu pânză pentru dospit aluatul,
- ștanță pentru decorat pâinea înainte de coacere,
- suport de curs în format electronic,
- În plus, vă ofer îndrumare și după atelier, în cadrul unui grup special creat pentru participanți.
- NOTĂ: Transportul kitului de participare este inclus în preț.
Termenul limită pentru înscrieri și confirmarea plății: vineri, 21 martie 2025.
NOTĂ: După înscrierea pe site, se trimite automat, pe e-mail, o confirmare a înscrierii, împreună cu datele firmei pentru plată. Să verificați, vă rugăm și în Spam, pentru că se întâmplă ca, uneori, să intre acolo e-mailul. După ce se face plata, se emite automat factura fiscală, ce se trimite participantului tot pe e-mail.
Vă mulțumesc și pe curând!