Descriere
Sâmbătă, 5 aprilie 2025, în intervalul 10:00 – 13:00, va avea loc atelierul online de cozonaci cu maia si făinuri fără gluten.
Platforma: Zoom
Îndrumător: Ana A. Negru, brutar artizan
Vom lucra împreună pas cu pas și veți învăța:
– să faceti cozonac fără gluten, folosind făinuri certificate ecologic, fibre vegetale și alte ingrediente de cea mai bună calitate;
– despre maiaua fără gluten: cum se face de la zero, cum se întreține, cum se păstrează;
– despre diferite tipuri de făină fără gluten, potrivite pentru cozonac și despre locurile de unde le procurăm;
– despre tehnica și etapele de lucru pentru a obține un cozonac delicios din făinuri ecologice fără gluten;
– despre dospirea aluatului de cozonac;
– despre coacerea și păstrarea cozonacului fără gluten.
NOTĂ: La aluatul de cozonac, nu vom folosi drojdie, bicarbonat, praf de copt, oțet.
În cadrul atelierului, vom folosi lactate, ouă, însă rețeta poate fi adaptată dacă vreți un cozonac de post.
Cât costă:
300 lei
Prețul include:
– borcan cu maia fără gluten,
– ingrediente ecologice,
– racleta,
– suportul de curs în format electronic,
– În plus, vă ofer îndrumare și ajutor și după atelier, în cadrul unui grup special creat pentru participanți.
Prețul nu include transportul kitului de participare, ce se plătește separat, la curier.
Termenul limită pentru înscrieri și confirmarea plății: luni, 31 martie 2025.
Vă mulțumesc și pe curând!